Hoppa till huvudinnehåll

Folkoperan
www.folkoperan.se

Folkoperan Drupal Exempel

Folkoperan är ett operahus i Stockholm som grundades 1976. Målet är att ständigt utveckla operakonsten genom nya uttryck och oväntade möten.

Happiness har producerat Folkoperans responsiva webbplats i Drupal. Designen bygger den grafiska identiteten framtagen av Lowe Brindfors. Några av de features som finns är ett mediaarkiv samt en smart ihopkoppling av alla innehållstyper för att göra det enkelt att uppdatera och administrera webbplatsen.

I projektet har Happiness bland annat arbetat med effektkartläggning, effektstrategi och effektkarta, koncept, projektledning, informationsarkitektur, design- och gränssnittsskisser, prototyping och interaktionsdesign, konfigurering och utveckling i Drupal samt framtagning av tema till Drupal

Besök folkoperan.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand