Hoppa till huvudinnehåll

Nord Keyboards
www.nordkeyboards.com

Nord Keyboards Drupal Exempel

Svenska Clavia med varumärket Nord som tillverkar digitala musikinstrument, syntar, stage pianon och orglar är ett framgångsrikt exportföretag med sin största marknad i USA och Tyskland.

Happiness har utvecklat en Drupal-baserad lösning för den internationella webbplatsen nordkeyboards.com med flera nyttofunktioner som hämtning av ljudbibliotek eller operativsystem till produkterna och teknisk support men även mycket video och artiklar om artisterna som använder instrumenten. Exempel på funktionalitet är att besökaren kan lyssna på ljudklipp eller se videofilmer på ett smidigt sätt. Genom en SoundCloud-integration kan man hoppa mellan ljudklipp och om man startar ett videoklipp pausas ljuduppspelningen automatiskt.

Besök nordkeyboards.com

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand