Your workplace?

Drupalutvecklare sökes

Happiness är en av Sveriges främsta webbyråer med fokus på Drupal. Arbeta med namnkunniga uppdragsgivare i intressanta och varierade projekt.

Jobba på Happiness! Här på Happiness får du arbeta i en platt och lyhörd organisation med kända kunder och roliga projekt.

Vi söker för närvarande:

Drupalutvecklare

Vi söker dig som har lång erfarenhet att arbeta med Drupal (gärna Drupal 8) och webbprojekt. Du ska ha utvecklat några större webbplatser baserat på Drupal och även ha erfarenhet från att arbeta med teman samt integrationsprojekt. Sådant du kan eller har koll på är: Drupal, PHP, Git, MySQL, Bootstrap, HTML/CSS, Sass.

Är du den vi söker? Hör av dig till oss på jobb [at] happiness [dot] se, skicka med CV och gärna länkar till sajter du arbetat med.

 

Drupalutvecklare - front-end

Vi söker dig som har lång erfarenhet att arbeta med Drupal och webbprojekt ur ett front-end perspektiv. Du ska ha arbetat med temning och upplevelse för några större webbplatser baserat på Drupal och även ha erfarenhet från sitebuilding och konfiguration. Sådant du kan eller har koll på är: Drupal, javascript/ramverk, Git, Bootstrap, HTML/CSS, Sass.

Är du den vi söker? Hör av dig till oss på jobb [at] happiness [dot] se, skicka med CV och gärna länkar till sajter du arbetat med.

 

Was it good for you too?

Dela. Gilla. Tipsa.