The Happiness Formula
Teknik + Design + Strategi

Vi startade Happiness 1999 med en enda värdering och ett mål: arbetsglädje. Och fortfarande idag är arbetsglädjen vår enda värdering och mål. Vi har märkt att det räcker. Om teamet har kul och trivs kan man tillsammans fixa nästan vad som helst.

Happiness är en webbyrå som producerar och förvaltar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Det som skiljer oss från konkurrenterna är det fokus på pedagogik och användbarhet, både vad det gäller design och systemutveckling, som präglar de prisvinnande lösningar vi producerar.

Happiness strävar efter en långsiktig och nära relation till våra uppdragsgivare. Ett nära samarbete medför bättre lyhördhet och förmåga att skapa lösningar som är optimerade för de behov som finns. Våra uppdragsgivare är ofta företag och organisationer som till exempel Karolinska Institutet, RISE (Research Institutes of Sweden), Grand Hôtel Stockholm, SkandiaMäklarna, Feelgood, Loomis, Nordiska museet, Malmö Live, Malmö Opera, Svenska Akademien, Stockholm läns landsting och Industrifonden.

Happiness kompetensområden:

  • Strategi - Affärsnytta, webbstrategi, koncept och informationsarkitektur
  • Design - Gränssnittsdesign, interaktionsdesign och användarupplevelse
  • Teknik - Systemarkitektur, programmering, drupal- och systemutveckling

Ta gärna en titt i vår portfolio och besök webbplatser vi producerat. Läs någon av våra artiklar eller blogg. Eller varför inte ta och anlita Happiness? Hör av dig – vi är alltid nyfikna på nya spännande uppdrag.

Happiness grundades 1999 och ägs av medarbetarna. Happiness har inga lån eller skulder och är oberoende. Happiness har kreditrating AAA hos Dun & Bradstreet.

Happiness Webbyrå