Hoppa till huvudinnehåll

Malmö Live
malmolive.se

Malmö Lives webbplats
Malmö Lives webbplats på Ipad

Malmö Live är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö och regionen. Med över 800 konserter och arrangemang om året på sju spelplatser finns något för musikälskare i alla åldrar. Förutom konserthuset Malmö Live med scener och lounger rymmer kvarteret också hotell, kongresshall och konferenslokaler, restauranger, lounger, garage, Sky Bar och gym samt mötesplatsen Living Room.

Happiness har arbetat med strategi, design, teknisk utveckling och Drupal som plattform för en modern och behovsanpassad webbnärvaro. Happiness har integrerat webbplatsen med Substrakts API för föreställningsdata som i sin tur hämtas från biljettsystemet Tessitura. Vi har även utvecklat sektionen "Det Digitala Konserthuset" där besökare kan se föreställningar direkt på webbplatsen.

Happiness är Malmö Lives webbyrå och vi förvaltar även webbplatsen.

Besök malmolive.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand