Hoppa till huvudinnehåll

Svenska Akademien
www.svenskaakademien.se

Svenska Akademien Drupal Exempel

Svenska Akademien är idag en mångsidigt verksam institution, som bland annat utser årets Nobelpristagare, utser mottagare av ett stort antal andra priser och stipendier årligen, driver Nobelbiblioteket med inriktning på skönlitterära verk, ger ut en ordbok och en ordlista både i tryck och i digital form (SAOB, SAOL), samt ger ut en rad andra publikationer.

Happiness har skapat hela Svenska Akademiens webbplats från idé, webbstrategi webbkoncept och grafisk form till webbutveckling i Drupal, migreringar och integrationer mot register och befintliga datakällor. Webbplatsen är responsiv och har funktionalitet som sökbart ledamotsregister och dagens namn ur Akademiens almanacka. Ett flexibelt promo-system gör att puffar kan byta form och användas fritt i valfri kontext. Det finns även utbyggd versionshantering och tidspublicering.

Besök svenskaakademien.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand