Hoppa till huvudinnehåll

ForumCiv
www.forumciv.org

ForumCiv

ForumCiv (tidigare Forum Syd) är en partipolitiskt och religiöst obunden biståndsorganisation som arbetar för en rättvis och hållbar värld.

Happiness fick i uppdrag att ta fram ForumsCivs webbplats och har producerat den responsiva lösningen med Drupal 10. Projektet innebar ny struktur med ompaketering och klustring av innehåll för den svenska webben samt en internationell del för ForumCivs utlandskontor. Design och koncept har utvecklats för både start- och undersidor. Genom att definiera sidtyper och använda modulen Paragraphs får redaktörerna goda möjligheter att skapa dynamiskt innehåll och med modulen Views genereras olika listningar med tillhörande filtreringsfunktioner.

I uppdraget har Happiness arbetat med agil utveckling (Drupal-, backend- och temautveckling) samt även hållit i effektstrategi med effektkartläggning samt design- och gränssnittsutveckling.

Besök forumciv.org

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand