Hoppa till huvudinnehåll

Glasbranschföreningen
www.gbf.se

Glasbranschföreningen webbplats

Happiness har producerat webbplatsen för Glasbranschföreningen – en branschorganisation med drygt 600 medlemsföretag. Webbplatsen har ett konsumentfokus med Hitta företag-funktionen där man kan söka efter olika typer av tjänster och produkter på olika platser i Sverige.

Glasbranschföreningen använder Drupal 9 för innehållshantering på webbplatsen. Webbplatsen är integrerad med Glasbranschföreningens medlemssystem från PositionEtt och synkar medlemmarnas uppgifter in i Drupal. På webbplatsen finns även en egen medlemsavdelning med interna nyheter och webbshop.

Besök gbf.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand