Hoppa till huvudinnehåll

Jensen Education
www.jenseneducation.se

Jensen Gymnasiums webbplats

JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. JENSEN utbildar cirka 7 500 studerande inom sex olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, yrkeshögskola och work.

Happiness har producerat JENSEN educations externa multisajt i Drupal 10. Den nya webbplatsen är responsiv och har ett distribuerat redaktionellt ansvar. JENSEN gymnasium ( www.jensengymnasium.se) är en av de större webbarna i multisajten med flera olika gymnasieskolor och program. På JENSEN komvux ( www.jensenkomvux.se) har en integration med kursdata tagits fram där arbetet för redaktörerna förenklats och möjligheterna för presentation förbättrats.

I uppdraget har Happiness stått för effektstrategi med effektkartläggning, design- och gränssnittsutveckling samt agil utveckling (Drupal-, backend- och temautveckling samt integration).

www.jenseneducation.se
www.jensengymnasium.se
www.jensenforskola.se
www.jensengrundskola.se
www.jensenkomvux.se
www.jensenyh.se
www.jensenwork.se


Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand