Hoppa till huvudinnehåll

Viasat
www.viasat.no

Viasat Drupal Exempel

Happiness fick uppdraget att lyfta de nordiska ländernas webbplatser från Drupal 6 till version 7. I och med uppgraderingen fick webbplatserna en responsiv design med fokus på innehåll och även en visuell separation mellan innehåll och produkter. Nyutvecklad funktionalitet som togs fram i projektet var integration mot supportsystem, sökfunktion med Apache Solr, TV-Guide och ärendehantering.

Projektet var ett samarbete mellan flera aktörer där Happiness stod för drupalutveckling (backend och frontend) samt rollen som Scrum Master för ett större distribuerat blended team.

Besök viasat.no

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand