Hoppa till huvudinnehåll

Svensk Dagfjärilsövervakning
www.dagfjarilar.lu.se

Svensk Dagfjärilsövervakning Drupal Exempel

På uppdrag av Lunds universitet, Biologiska institutionen har Happiness producerat webbplatsen för Svensk Dagfjärilsövervakning. Övervakningen är en del i Naturvårdsverkets nationella program för miljöövervakning. På webbplatsen finns information om hur man kan delta i projektet och man kan rapportera in observationer och även söka bland inrapporterade observationer och visualisera dom via Google Maps. Det finns även ett forum där man bland annat kan få hjälp att identifiera fjärilar.

I projektet har Happiness bland annat arbetat med: framtagning av koncept utifrån kravspecifikation, design- och gränssnittsskisser, prototyping och interaktionsdesign, konfigurering och utveckling i Drupal, integration av extern databas, framtagning av tema till Drupal och redaktionellt arbete.

Besök dagfjarilar.lu.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand