Hoppa till huvudinnehåll

Grand Hôtel
grandhotel.se

Grand Hôtel Desktop and Smartphone
Grand Hôtel Ipad

Grand Hôtel Stockholm har varit ett hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. På Grand Hôtel hittar man, förutom femstjärnigt boende, den klassiskt svenska Verandan, Mathias Dahlgrens Matbaren, Seafood Gastro och Grand Solei samt sist men inte minst den grandiosa Cadierbaren. För rekreation erbjuder Grand Hôtel den exklusiva anläggningen Nordic Spa & Fitness.

Happiness har levererat en komplett och responsiv webbplats för Grand Hôtel. Projektet omfattade bland annat strategi, webbdesign, användarvänligt gränssnitt och teknisk utveckling. Webbplatsen är byggd på den flexibla plattformen Drupal. Dessutom inkluderade projektet utveckling av en webbshop och integration med SynXis bokningssystem, vilket säkerställer en effektiv bokningsupplevelse för Grand Hôtels gäster.

Besök grandhotel.se


Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand