Hoppa till huvudinnehåll

Grand Hôtel
www.grandhotel.se

Grand Hôtel webbplats på laptop och smartphone
Grand Hôtel webbplats på platta

Grand Hôtel Stockholm har varit ett hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. På Grand Hôtel hittar man, förutom femstjärnigt boende, den klassiskt svenska Verandan, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restaurang och den grandiosa Cadierbaren. För rekreationen står Nordic Life Spa & Fitness.

Happiness har producerat Grand Hôtels responsiva webbplats. Arbetet har innefattat strategi, design, gränssnitt och teknisk utveckling. Den tekniska plattform som används är Drupal. Projektet omfattade även webbshop och koppling till SynXis bokningssystem.

Besök grandhotel.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand