Hoppa till huvudinnehåll

Ruth och Richard Julins Stiftelse
rrjs.org

Ruth och Richard Julins Stiftelse

Ruth och Richard Julins Stiftelse stödjer privata icke-vinstdrivande sjukvårdsinrättningar. Sedan Stiftelsens tillkomst 1969 har anslag om drygt 514 miljoner kronor beviljats, i huvudsak till projekt som avser direkt sjukvård, till exempel sjukvårdsanpassad inredning och medicinsk utrustning.

Happiness och Ruth och Richard Julins Stiftelses samarbete med att ta fram en ny webbplats resulterade i en dynamisk, modern, responsiv och tillgänglig lösning. Valet av CMS landade på Drupal där CK Editor 5 ger redaktörer ett modernt verktyg för innehållshantering. 

Besök rrjs.org

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand