Hoppa till huvudinnehåll

Pappers
www.pappers.se

Pappers Drupal Exempel

Pappers (Svenska Pappersindustriarbetareförbundet) har cirka 15 000 medlemmar i över femtio lokala avdelningar och är ett av medlemsförbunden i LO (Landsorganisationen).

Happiness har producerat Pappers responsiva webbplats i Drupal 7. Designen har moderniserats och webbnärvaron har blivit tydligare med information och kontaktvägar som är enkla att hitta. Det finns ett relevant nyhetsflöde där förbundets egna aktuella frågor kommer i fokus men även nyheter integrerade från Dagens Arbete samt omvärldsbevakning via Meltwater finns med.

I projektet har Happiness stått för effektstrategi med effektkartläggning och mätpunkter, projektledning, koncept, informationsarkitektur, design- och gränssnittsskisser, prototyping och interaktionsdesign, konfigurering och utveckling i Drupal samt framtagning av tema till Drupal.

Besök pappers.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare

Visa fler uppdragsgivare

GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.

Visa alla artiklar

Waving hand