Hoppa till huvudinnehåll

Pappers
www.pappers.se

Pappers iPad Portfolio
Pappers Laptop iPhone portfolio

Pappers (Svenska Pappersindustriarbetareförbundet) har cirka 13 000 medlemmar i över femtio lokala avdelningar och är ett av medlemsförbunden i LO (Landsorganisationen).

Happiness har producerat Pappers webbplats i Drupal 10. Vårt fokus på tillgänglighet, optimering av prestanda och användbarhet har placerat Pappers på en första plats i Webperfs mätningar inom kategorin Fackföreningar (fackliga och arbets­rättsliga organisationer) vilket vi är mycket stolta över.

Happiness är Pappers webbyrå och har arbetat med drupalutveckling samt UX. Sedan tidigare har även Happiness bidragit med effektstrategi, effektkartläggning och koncept, informationsarkitektur.

Besök pappers.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand