Hoppa till huvudinnehåll

PriusHealth
www.priushealth.org

PriusHealth Drupal Exempel
PriusHealth Drupal Exempel

PriusHealth är ett hälso- och livsstilsverktyg från Göteborgs universitet, Lunds Universitet och Region Skåne som tar ett helt nytt grepp för att förebygga och behandla typ 2-diabetes. Verktyget sätter hälsovanor i ett större perspektiv och visar hur inställningen till mat och motion, stress och livsbalans, existentiella frågor och relationer, hänger samman och påverkar hälsan.

Webbplatsen använder Drupals API:er för att bygga vidare på CMS-funktionaliteten och skapa en komplett app, där formulärbaserade övningar, film, ljud och text görs tillgängligt stegvis beroende på användarens val. Exempel på funktionalitet är grafiska javascript-lösningar för att illustrera resultat av övningar.

Besök priushealth.org

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand