Hoppa till huvudinnehåll

Loomis
www.loomis.se

Loomis Drupal Exempel

Loomis är ett av världens största företag inom hantering av kontanter, värdetransporter samt smarta och säkra kontantlösningar för butiker. I detta uppdrag har Happiness utformat koncept, användarupplevelse, grafisk formgivning och utvecklat webbplatsen med Drupal 8 och modulen Paragraphs. Exempel på funktionalitet är integration mot Loomis karta över serviceställen i Sverige med visning av aktuell driftstatus per ställe, integration mot Salesforce, interaktiva produktkaruseller och jämförelser.

Loomis webbplats är en Drupal multisite där flera andra webbplatser ingår med liknande tema och funktionalitet, allt styrt från en central Drupalinstallation. Webbplatserna som ingår i multisiten är Loomis Sverige, Finland, Danmark samt produktsiten Safepoint.

Se loomis.se Se loomis.fi Se loomis.dk Se safepoint.loomis.com

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand