Hoppa till huvudinnehåll

Malmö Opera
www.malmoopera.se

Malmö Operas webbplats

Happiness har producerat Malmö Operas webbplats. Malmö Opera har en av Nordens största salonger som rymmer 1 511 åskådare och själva scenen tillhör de största i Europa.

Webbplatsen har en responsiv design med ett gränssnitt som tillåter Malmö Opera att möblera om innehållet efter behov. Föreställningssidorna kan innehålla ett varierat innehåll som bland annat bildspel, video, citat, musik/ljud, dela-funktioner, medverkande samt egen bakgrundsbild för att ytterligare profilera föreställningen. Även en ny biljettbokning via biljettsystemet Tessitura har lanserats. Webbplatsen använder Drupal för administrera innehållet.

Besök malmoopera.se

Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand