Hoppa till huvudinnehåll

Nordic Journal of Botany
www.nordicjbotany.org

Nordic Journal of Botany

Nordic Journal of Botany ingår i Oikos Editorial Office drupalplattform. Oikos Editorial Office är ett förlag baserat vid Lunds Universitet, som publicerar ett antal vetenskapliga tidskrifter inom ekologi och biologi samt ger ut och säljer vetenskaplig litteratur.

Funktionalitet som ingått i projektet är: Integration med Wiley-Blackwell (ett internationellt förlag för akademiska publikationer), Altmetrics integration, exportfunktionalitet till Mederlay (ett program för att hitta, dela sortera och läsa vetenskapliga artiklar), sökbart appendix, kategoriserad FAQ, blog, Disqus-kommentarer, enklare webbshop med kortbetalning samt ett intranät med diskussionsrum för medarbetare.

www.nordicjbotany.org


Mätbara resultat =
Nöjda uppdragsgivare


GDPR, SCRUM eller SEO?
Lär dig webbyråsnacket

It-konsulter på webbyrån

Japp! Här hittar du Happiness artiklar om populära tekniker och fenomen på webben. Vad gör man egentligen på en webbyrå? Vad är skillnaden på SEO och SEM? Är SCRUM och agil utveckling samma sak? Hur utvecklar du din hemsida på bästa sätt? Vad är effektstyrning och hur kan det användas för att se till att din webbplats mål uppfylls? Vad är GDPR och hur kan du anpassa din webbplats för att uppfylla kraven? Läs om detta och mycket mer i Happiness webbyrås artiklar.


Waving hand